Koncept Sail Nationa

Sail Nation je koncept ugodnega, a odlično organiziranega jadranja za mlade. Sail Nation smo zasnovali trije mladi jadralci, ki smo na morju preživeli ogromno zabav in vemo, da na svetu ni kraja za žur kot je jadrnica na Jadranskem morju. V glavni poletni sezoni smo profesionalni skipperji pri agencijah, ki nudijo skupinska jadranja za mlade. Ugotovili smo, da lahko podobno zadevo izven sezone izpeljemo tudi sami za dosti nižjo in slovenskim žepom prijaznejšo ceno. Izkušnje, ki smo jih pridobili na naših "delovnih" jadranjih so nam pokazale, kaj je dobro in kaj ne. Tako se stvari lotevamo kot je treba! Radi žuramo, radi jadramo, radi organiziramo… Naše plačilo je pogled na skupino prijateljev, ki so preživeli nor teden in ne bodo nikoli pozabili užitkov, za katere smo zaslužni.

Za več podrobnosti o samem jadranju si poglej pogosta vprašanja.

Kdo smo?

Gorazd Rajar
Na jadrnici počitnice preživljam že od malih nog. Kasneje sem se z jadranjem začel ukvarjati tudi športno in profesionalno - kot priložnostna zaposlitev v poletnih mesecih. Zadnjih nekaj let kot skipper uspešen tekmovalec v disciplini "match race". Poleg jadranja rad sončne dneve preživljam tudi s kajtom ali pa z jeklenko pod vodo.
Vid Slapničar
Jadralski navdušenec in z navtiko povezan praktično ves čas. Profesionalni skipper za posadke, ki me najamejo in tekmovalni jadralec v razredu SeaScape 18. Ko sem na kopnem sem predavatelj navtičnih tečajev oz. kot nas kliče šef, mojster navtike. V prostem času študent elektrotehnike.
Komaj čakam, da moja posadka nabije Gogijevo na regati do Bola. =D
Gal Potrč Pajk
Surfer, jadralec, inženir strojništva. Po prepričanju nekaterih, se je moje življenje začelo prav na jadrnici... Praktično ves prosti čas preživim v družbi morja. Tekmovalno jadram v dveh jadralnih ekipah - kot bowman v Bohemia apple racing in kot skipper v ekipi Mastodont team. Ko ne jadram, surfam ;)